Mednarodne novice

Mednarodno sodelovanje je ključnega pomena za uspešen razvoj vseživljenjskega učenja. Učimo se od drugih in drugi se učijo od nas.

Obisk kolegov iz Bosne in Hercegovine

Obisk kolegov iz Bosne in Hercegovine

Sredi novembra se je pri nas zglasila delegacija iz Bosne in Hercegovine. Tudi tokrat smo obisk organizirali z DVV International – uradom za BiH. V naše kraje so pripeljali 20 gostov iz šestih kantonov, predvsem predstavnikov različnih ministrstev.

Tudi četrti Evropski teden poklicnih spretnosti je navdušil

Tudi četrti Evropski teden poklicnih spretnosti je navdušil

Celotno letošnjo manifestacijo je soustvarilo 46 držav, te so organizirale nad 1.600 dogodkov na nacionalni ravni. Temeljni namen teh dogodkov. Med njimi sta tudi osrednja konferenca s podelitvijo priznanj za odličnost v VET. Njihov namen pa je prikazati in povečati privlačnost poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

IZDAJATELJ

IZDAJATELJ

KOTIČEK EPALE

Rubrika Kotiček EPALE

NAVODILA AVTORJEM

NE PREZRITE

Informativa

petek, 24. 1. 2020 - sobota, 25. 1. 2020

Ko bo velik, bo …

ponedeljek, 27. 1. 2020

Arhiv

© 2017-2020 Andragoški center Slovenije

Izdajo glasila e-Novičke denarno omogoča Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

ISSN 2591-1325

KOLOFON: Založnik: Andragoški center Slovenije, Šmartinska 134a, 1000 Ljubljana | Urednica: Ana Peklenik (T: 01 5842 575, E: ana.peklenik@acs.si) | Odgovorna urednica: mag. Zvonka Pangerc Pahernik (T: 01 5842 567, E: zvonka.pangerc@acs.si) | Drugi člani uredniškega odbora: mag. Andrej Sotošek, direktor ACS, dr. Tanja Možina, mag. Tanja Vilič Klenovšek in mag. Margerita Zagmajster | Jezikovni pregled: Ana Peklenik | Spletna rešitev: Franci Lajovic | Korektorici: Erika Brenk, mag. Zvonka Pangerc Pahernik | Oblikovanje: Larisa Hercog