Kotiček je vaš

V rubriki Kotiček je vaš objavljamo vaše prispevke. Pišite nam o vsem, kar se dogaja na vašem koncu mreže, in pošljite na e-novicke@acs.si.

Kocke Lego® so več kot samo igrača

Kocke Lego® so več kot samo igrača

Legokocke, ob katerih smo zrasli, zdaj pridobivajo nov pomen. V RIC Novo mesto namreč v sklopu projekta Re.M.I.D.A. (Prenovljeni modeli vključevanja odraslih z manj priložnostmi) razvijamo novo metodologijo, s katero želimo z uporabo Lego kock pomagati odraslim z manj...

Ambasadorji učenja 2020

Ambasadorji učenja 2020

Vseživljenjsko učenje nam v današnjem času tlakuje pot razvoja na osebnem in poklicnem področju, postaja pravilo in vodilo za življenje. Med nami so posamezniki, ki so dosegli osebno odličnost na področju bogatenja lastnega znanja in/ali znanja drugih.

Projekt Bridge 47 tudi o vseživljenjskem učenju

Projekt Bridge 47 tudi o vseživljenjskem učenju

V sklopu projekta Bridge 47, katerega partner je tudi platforma SLOGA, so pripravili šest dokumentov, ki orišejo, kako vključevanje in izvajanje cilja trajnostnega razvoja 4.7 koristi šestim prednostnim nalogam Evropske komisije za obdobje 2019–2024. Eden od...

25 marjetic za 25 let

25 marjetic za 25 let

Letošnji Tedni vseživljenjskega učenja so bili zaradi pandemije koronavirusa prestavljeni s pomladi na jesen. Tako so se septembra in prvi teden oktobra v Slovenski Bistrici in bližnji okolici odvijale prireditve, ki so ljudi spodbujale k vseživljenjskemu učenju.

IZDAJATELJ

IZDAJATELJ

KOTIČEK EPALE

Rubrika Kotiček EPALE

NAVODILA AVTORJEM

NE PREZRITE

10. Teden vseživljenjskega učenja

ponedeljek, 30. 11. 2020 - petek, 4. 12. 2020

Jabolka kakovosti

četrtek, 10. 12. 2020

Arhiv