Tedni vseživljenjskega učenja

Rubrika je namenjena dogajanju, povezanem s tedni vseživljenjskega učenja. TVU ni enkraten dogodek, priprave in analize trajajo vse leto.

TVU na prelomnici

TVU na prelomnici

Po drugi strani dejavnosti območnih in tematskih koordinatorjev TVU ter koordinatorjev Parade učenja prek razpisa sofinancira MIZŠ. Koordinatorji omogočajo uspešno širjenje kulture vseživljenjskosti učenja po vsej državi in na številna tematska področja.

TVU 2019: zgodbe, 3. del

TVU 2019: zgodbe, 3. del

“Domov se vračamo polni vtisov, dobrih idej in – še več vprašanj,” je v svojem poročilu zapisal Pascal. Kaj bi se dalo iz slovenske prakse prenesti v njihovo okolje? Bi takšna zamisel pri njih sploh padla na plodna tla? Kakšna bi bila prepoznavnost in učinek tovrstnega festivala? Kdo bi lahko sodeloval in kakšno vlogo bi prevzel? “Zares je veliko dilem, obenem pa nas navdaja hvaležnost za navdihujoča srečanja v Sloveniji,” je zaključil.

Dan za kakovost na ACS

Dan za kakovost na ACS

Svoje delo na področju kakovosti smo letos aktivno pridružili akcijam, ki se odvijajo pod okriljem TVU. V okviru skupne akcije TVU Kakovost ustvarjamo vsi so številne izobraževalne organizacije po vsej Sloveniji 17. maja izpeljale Dan kakovosti. Sodelavci...

IZDAJATELJ

IZDAJATELJ

KOTIČEK EPALE

Rubrika Kotiček EPALE

NAVODILA AVTORJEM

NE PREZRITE

Arhiv