V začetku aprila smo vsem organizacijam, izbranim na razpisu za akreditacije Erasmus 2023, poslali certifikate v fizični in tudi elektronski obliki. Uporabite jih za promocijo programa in projektov Erasmus+. Verjamemo, da bodo našle častno mesto v vaših prostorih.

Sicer pa so projekti KA1, prijavljeni na spomladanskem roku, trenutno v zaključni fazi ocenjevanja. Komisija bo zasedala sredi maja, kmalu po tem pa lahko pričakujete rezultate in sklepe. Tudi projekti KA2 so že v ocenjevanju, rezultati bodo znani predvidoma še pred poletjem.

Spremljajte našo spletno stran in bodite na tekočem z razpisnim dogajanjem.

Vabilo k prispevanju

Se tudi pri vas dogaja kaj zanimivega? Ustvarite tematski prispevek ali delite razmišljanje o aktualni temi s skupnostjo izobraževalcev odraslih. Vabimo vas k objavi virov, projektnih informacij in rezultatov. Obiščite platformo EPALE, se registrirajte ali prijavite v svoj uporabniški račun, izberite ustrezno kategorijo (novica, spletni dnevnik, vir ali dogodek) ter predlagajte novo vsebino za objavo! Že objavljene vsebine lahko všečkate, komentirate, z avtorji prispevkov delite svoje mnenje ali jim postavite vprašanje. Vaše sodelovanje bomo nagradili z značko EPALE. Vabljeni k sodelovanju.

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), CMEPIUS