Osrednja tema poročil EPALE je bil mednarodni dan beguncev ter promocija inkluzije in opolnomočenja. Poročila so bila na sporedu v ponedeljek, 10. junija, ob 12. uri.

Ogledate si jih lahko, kadar vam ustreza.

Kje? V namenskem razdelku Newscasts v meniju EPALE Learn!

Na platformi je na voljo nov podkast: Zelena obzorja: Raziskovanje moči trajnostnih in zelenih znanj ter spretnosti. Christin Cieslak iz EAEA se je pogovarjala s strokovnjakinjama Arine Huijboom in Narjisse Ben Moussa. Posvetile so se pomembni vlogi zelenih spretnosti v IO ter njihovemu velikemu vplivu na spodbujanje trajnostnega razvoja.

Pobuda Zgodbe skupnosti EPALE 2024 je še vedno aktualna in vse do 31. julija lahko oddate svojo zgodbo. Da boste lažje zbrali pogum ali pa le spoznali svoje kolege iz Evrope, vas vabimo, da preberete zgodbe, ki smo jih prejeli do zdaj v okviru letošnje pobude. Prepričani smo, da vas bodo navdušile.

Vabilo k prispevanju

Se tudi pri vas dogaja kaj zanimivega? Ustvarite tematski prispevek ali delite razmišljanje o aktualni temi s skupnostjo izobraževalcev odraslih. Vabimo vas k objavi virov, projektnih informacij in rezultatov. Obiščite platformo EPALEse registrirajte ali prijavite v svoj uporabniški račun, izberite ustrezno kategorijo (novicaspletni dnevnikvir ali dogodek) ter predlagajte novo vsebino za objavo! Že objavljene vsebine lahko všečkate, komentirate, z avtorji prispevkov delite svoje mnenje ali jim postavite vprašanje. Vaše sodelovanje bomo nagradili z značko EPALE. Vabljeni k sodelovanju.

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), CMEPIUS