Tematski in kontaktni seminarji so odlična priložnost za spoznavanje potencialnih projektnih partnerjev za KA2 projekte in gostujočih organizacij za projekte mobilnosti.

Vabljeni k prijavi na seminar z naslovom Ecological and sustainable project management, ki bo 10. do 12. junija v Lihtenštajnu. Namenjen je novincem ter manj ali bolj izkušenim izvajalcem projektov. Na delavnicah in s skupinskim delom bodo razvijali in krepili spretnosti trajnostnega in okolju prijaznega projektnega upravljanja v okviru programa Erasmus+.

Rok za prijave je 18. marec 2024, na voljo pa je eno mesto za splošno IO. Zato zgrabite priložnost in se prijavite.

Vabilo k prispevanju

Se tudi pri vas dogaja kaj zanimivega? Želite predlagati tematski prispevek ali razmišljanje o aktualni temi in ga deliti s skupnostjo izobraževalcev odraslih? Vabljeni, da s skupnostjo delite morebitne vire, projektne informacije in rezultate. Obiščite platformo EPALE, se registrirajte ali prijavite v svoj uporabniški račun, izberite ustrezno kategorijo (novica, spletni dnevnik, vir ali dogodek) ter predlagajte novo vsebino za objavo! Objavljene vsebine lahko všečkate, komentirate in z avtorji prispevka delite svoje mnenje ali jim postavite vprašanje. Vabljeni k sodelovanju.

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), EPALE