Konec marca je zaživela prenovljena spletna stran CMEPIUS. Odslej je še bolj osredotočena na uporabnika in zato prijaznejša. K temu med drugim prispevajo orodja za dostopnost, ki omogočajo vizualno prilagajanje posamezniku po meri. Zasnovana je tako, da obiskovalca informira o aktualnih vsebinah in ob tem vodi naprej na ključne strani z informacijami.

Brskanje po vsebinah strani je prilagojeno izkušnjam obiskovalca z mednarodnim sodelovanjem pri projektih Erasmus+. Tako omogoča hiter dostop do informacij za začetnike in tiste z bogatimi izkušnjami. Pri enostavnejšem iskanju je v pomoč tudi funkcionalni iskalnik, ki po vpisu ključnih besed prikaže prav tiste vsebine, ki jih iščete. Do zanimivih vsebin boste lažje prišli tudi z jasnejšo navigacijo na spletni strani, ki nagovarja vaše želje in potrebe.

Z veseljem vas obveščamo, da je s spletno stranjo CMEPIUS ugledal luč sveta tudi razpis Erasmus+ 2021. Zato vas vabimo k obisku spletne strani CMEPIUS in branju novega Vodnika za prijavitelje 2021 ter oddaji Prijavnice za sofinanciranje vašega projekta. Dokumenta sta trenutno na voljo v angleškem, kmalu pa bodo tudi v slovenskem jeziku.

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), CMEPIUS

 

Skip to content