Na platformi EPALE se srečuje že več kot 465 registriranih članov iz Slovenije, celotna platforma pa združuje že prek 43.000 strokovnjakov s področja izobraževanja odraslih iz vse Evrope.

Uporabniki lahko predlagate vsebine za objavo na platformi, ustvarjate skupine, znotraj katerih se s kolegi povezujete in razpravljate o zamislih in aktivnostih, ali preko iskalnika projektnih partnerjev najdete organizacijo iz tujine, s katero začnete novo projektno sodelovanje.

Več o sami platformi in možnostih, ki jih ponuja, smo spregovorili tudi na spletnem seminarju, ki ga je v petek, 28. 9., gostila Nacionalna podporna služba EPALE. Vsi, ki se niste mogli pridružiti, si lahko ogledate posnetek, ki je že objavljen in dostopen na platformi.

Opremljeni z informacijami in znanji pa lahko prispevate tudi tematske vsebine za objavo na platformi. V novembru se bomo na EPALE posvečali izobraževanju odraslih in kariernemu razvoju. Tema je vezana na Evropski teden poklicnih spretnosti, ki bo med 5. in 9. novembrom na Dunaju. Zadnji letošnji mesec pa bo posvečen prostovoljstvu v izobraževanju odraslih. Vabljeni k sodelovanju!

Maruša Bajt (marusa.bajt@cmepius.si), CMEPIUS

 

Skip to content