Izkoristite priložnost za nasvet o izobraževanju in pridite na 17. Dneve svetovanja za znanje, ki bodo letos po vsej Sloveniji potekali med 22. in 24. septembrom v organizaciji središč ISIO in SSU ter ACS.

Z dogodki v teh treh dneh želimo povečati prepoznavnost središč v lokalnem okolju in odraslim predstaviti, kakšne možnosti svetovanja in podpore središča ponujajo. Oglejte si letak.

Letos pet središč ISIO (Koper, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Žalec) praznuje 20. obletnico delovanja. Povsod bodo jubilej obeležili z različnimi dogodki.

V času Dnevov bo vseh 34 središč ISIO in SSU skupaj s partnerskimi organizacijami izpeljalo okrog 170 brezplačnih dogodkov na različnih javnih mestih, kjer so informacije dostopne čim več odraslim (npr. stojnice znanja v nakupovalnih centrih, na mestnih trgih, dnevi odprtih vrat). Organizirala bodo tudi veliko število brezplačnih delavnic, predavanj, večino od njih v živo, nekatere tudi po spletu.

Na seznamu vseh dogodkov, ki jih središča v Dnevih pripravljajo za vse odrasle, izberite dogodek in stopite korak naprej.

V četrtek, 23. septembra, v 11 središčih ISIO poteka Dan za znanje. Svetovalci središč bodo skupaj s sindikalnimi zaupniki informirali zaposlene v različnih podjetjih in jim svetovali. Nekatera središča pa bodo v okviru sodelovanja v regijskih mrežah pri ZSSS v projektu Za krepitev socialnega dialoga organizirala tudi dogodke za delodajalce.

Dnevi svetovanja za znanje so skupna akcija vseh središč ISIO in SSU v Sloveniji v TVU 2021.

Mateja Pečar (mateja.pecar@acs.si), ACS

Skip to content