Ne zamudite dogodka EPALE, kjer boste odkrili, kako ustvariti kakovostne prispevke na platformi EPALE. Postanite mojstri ustvarjanja EPALE vsebin. Pridružite se nam 23. novembra 2023, ob 13. uri, preko spleta.

Izvedeli boste, kako pripraviti mikavne naslove in podnaslove prispevkov, ki pritegnejo pozornost bralcev pa tudi kakšne fotografije vzbudijo pozornost bralcev in jih spodbudijo h kliku in branju vašega zapisa. Podali bomo še tehnična navodila za dodajanje slik na EPALE in z vami delili smernice za večanje vidnosti in dosega vaših objav na EPALE.

Za udeležbo se prijavite na tej povezavi.

Pridružite se nam 23. novembra 2023 ob 13. uri in postanite mojstri ustvarjanja.

Zvonkina zgodba

V začetku novembra je svojo zgodbo objavila mag. Zvonka Pangerc Pahernik z ACS. Kako vidi svojo karierno pot in svoje mesto v prizadevanjih za ozaveščanje o pomenu IO in VŽU? Preberite njeno razmišljanje, ki je bilo objavljeno tudi v angleščini, španščini in portugalščini.

 Vabilo k prispevanju

Se tudi pri vas dogaja kaj zanimivega? Bi tudi vi želeli predlagati tematski prispevek ali razmišljanje? Vabljeni, da s skupnostjo EPALE delite morebitne vire, projektne informacije in rezultate. Obiščite platformo EPALE, se registrirajte ali prijavite v svoj uporabniški račun, izberite ustrezno kategorijo (novica, spletni dnevnik, vir ali dogodek) ter predlagajte novo vsebino za objavo! Že objavljene vsebine lahko tudi komentirate. Vabljeni k sodelovanju.

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), CMEPIUS