Objavljeni so rezultati razpisa za projekte KA2 – Manjša in sodelovalna partnerstva, ki so bili prijavljeni v spomladanskem roku razpisa Erasmus+ 2023! Preverite, kdo je bil uspešen pri prijavi.

Skupno smo v okviru akcije KA2 prejeli 173 prijav, od teh 78 za manjša in 95 za sodelovalna partnerstva. Med njimi je bilo uspešnih in odobrenih za sofinanciranje skupno 24 prijav, 4 na področju splošnega IO. Podrobno razporeditev po področjih najdete tukaj.

Iskreno čestitamo vsem izbranim! Želimo vam pogumen začetek vaših projektov in naj prinesejo veliko pozitivnih učinkov. Vse druge pa vabimo k spremljanju platforme EPALE, kjer bodo partnerji projektov na področju splošnega IO poročali o poteku projektnega dela.

Jeseni nas čakata še dva razpisna roka: KA2 Manjša partnerstva in Akreditacije Erasmus. Da se boste nanju čim bolje pripravili, predlagamo, da pobrskate tudi po dokumentih, v katerih smo za vas zbrali napotke in odgovorili na najpogostejša vprašanja prijaviteljev. Najdete jih na dnu pogodbene dokumentacije na tej podstrani. Srečno!

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), CMEPIUS

Skip to content