Ste že izkoristili priložnost, da o svojem delu, interesih s področja izobraževanja odraslih in projektih Erasmus+ seznanite celotno evropsko skupnost IO? Le še do 29. oktobra je na voljo čas za sodelovanje v pobudi Zgodbe skupnosti EPALE 2021. Prvih 100 objavljenih zgodb bo nagrajenih z lično, uporabno in okolju prijazno simbolično nagrado.

O čem pisati? Priložnosti je veliko! Naslovite lahko enega izmed tematskih fokusov EPALE 2021, ki v središče postavljajo spretnosti za življenje in delo, vključujoče družbene spremembe za trajnost in pravičnost ter digitalno preobrazbo in priložnosti kombiniranega učenja. S skupnostjo EPALE lahko delite zgodbe iz projektov Erasmus+, v katerih sodelujete, svoje izkušnje kot izobraževalka ali izobraževalec odraslih. Pripovedujte o spremembah, ki ste jih doživeli pri delu v zadnjih letih. Sporočite nam svoje poglede na prihodnje izzive izobraževanja odraslih ali pišite o vsebinah v izobraževanju odraslih, ki vas še posebej zanimajo.

Zgodbe skupnosti EPALE

Še zbirate pogum? Potrebujete kanček navdiha? Preberite letošnjo prvo slovensko objavo, ki jo je prispevala Ana Kaučič, organizatorka IO, učiteljica angleškega jezika in zgodovine na LU Ormož. Pripoveduje o mobilnosti, sodelovanju, medsebojnem učenju, delu z odraslimi učečimi se ter učnih metodah.

Delite svojo zgodbo s skupnostjo, prejmite odzive skupnosti nanjo in se potegujte za objavo v letošnjem zborniku.

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), CMEPIUS