Oktober je že tu in bliža se konferenca Evropske skupnosti izobraževalcev odraslih, torej konferenca skupnosti EPALE: EPALE Community Conference 2021. Teče v dveh tednih (12 in 13. ter 18. in 19. oktobra), virtualno, v angleškem jeziku. Program je na voljo na povezavi dogodka, kjer je mogoče prenos spremljati v živo. 12. in 13. oktobra med 10. in 13. uro so v panelnem delu sodelovali  zanimivi govorci. Aktivno sodelovanje, komentiranje in postavljanje vprašanj je bilo omogočeno le registriranim in prijavljenim članom v času konference.

18. in 19. oktobra bodo med 10. in 13. uro hkrati potekale tematsko različne delavnice. Število mest na posamezni delavnici je omejeno na 50, zato se je treba predhodno prijaviti. Na spodnjih povezavah lahko preberete več o vsebini delavnic ter izpolnite prijavni obrazec.

Delavnice bodo virtualne, interaktivne in v angleškem jeziku. Veseli bomo vaših prispevkov in aktivnega sodelovanja. Da boste lahko dejavno sodelovali, morate biti registrirani in prijavljeni kot uporabniki, saj bodo delavnice dostopne le za uporabnike EPALE.

Izkoristite priložnost za učenje od drugih in deljenje svojega znanja ter povezovanje širom evropske skupnosti izobraževalcev odraslih. Pridružite se nam na konferenci skupnosti EPALE! V svojem koledarju pa označite še 22. in 23. november. Takrat bo namreč Regijska konferenca EPALE, na kateri se bomo povezali in delili znanje udeleženci iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore in Severne Makedonije. Toplo vabljeni!

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), CMEPIUS