Izkoristite priložnost za nasvet o izobraževanju in pridite  na 16. Dneve slovenskih svetovalnih središč za informiranje in izobraževanje odraslih, ki bodo letos po vsej Sloveniji potekali med 23. in 25. septembrom 2020.

Z dogodki v teh treh dneh želimo povečati prepoznavnost središč v lokalnem okolju in odraslim predstaviti možnosti svetovanja in podpore, ki jih ponujajo.

Letos pet središč (Koroška, Ljubljana – CDI Univerzum, Posavje, Ptuj in Velenje) praznuje 15. obletnico delovanja. Povsod bodo jubilej obeležili z različnimi dogodki.

V času Dnevov bo vseh 17 središč ISIO izpeljalo številne dogodke na različnih javnih mestih, kjer so informacije dosegljive čim več odraslim. Pripravila bodo dneve odprtih vrat, delavnice in predavanja.

Na seznamu vseh dogodkov, ki jih središča v Dnevih pripravljajo za vse odrasle, izberite dogodek in stopite korak naprej. Letos smo Dneve povezali v skupno akcijo TVU.

V četrtek, 24. septembra, v enajstih središčih poteka Dan za znanje. Svetovalci središč bodo skupaj s sindikalnimi zaupniki informirali in svetovali zaposlenim v različnih podjetjih, nekatera središča pa bodo organizirala tudi dogodke za delodajalce. Ta dogodek poteka v okviru sodelovanja središč v regijskih mrežah pri ZSSS, znotraj projekta Za krepitev socialnega dialoga.

Kot že vrsto let doslej spremlja letošnje dogajanje ob Dnevih svetovalnih središč tudi nova izdaja glasila Info ISIO 2020–2021. Preberite navdihujoče zgodbe ljudi, ki jim je izobraževanje spremenilo življenje!

Mateja Pečar (mateja.pecar@acs.si), ACS