V aprilu se uresničujejo napovedi o prenovljeni podobi spletne platforme EPALE! Nova struktura platforme bo na preglednejši in prijaznejši način ponujala vse dosedanje vsebine. Poleg tega pa ima kar nekaj novosti: novo domačo stran (MyEPALE), prenovljen videz, več uporabnih virov, nove prostore za sodelovanje in še mnogo več.

S prenovljeno platformo bo z vašim sodelovanjem kmalu v polnosti zaživela tudi nova pobuda Zgodbe skupnosti EPALE. Sodelujte v natečaju za 100 najbolj spodbudnih Zgodb skupnosti EPALE, ki bodo konec leta objavljene v zborniku zgodb. Natečaj za izbor najbolj spodbudnih zgodb bo potekal od konca aprila vse do konca meseca oktobra.

Obiščite novo spletno stran EPALE in soustvarjajte njene vsebine, registrirajte se ali prijavite v svoj uporabniški račun, izberite ustrezno kategorijo (novica, spletni dnevnik, vir ali dogodek) ter predlagajte novo vsebino za objavo!

Naj ob tej priložnosti sporočimo še to, da vsebine na EPALE, kot so novice, blogi, dogodki in viri, lahko trenutno le prebiramo. Prijaviti se in naložiti vsebin še ni mogoče. Do takrat pa velja malo potrpeti.

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), CMEPIUS

Skip to content