Ste registriran uporabnik platforme EPALE in sodelujete v skupnosti izobraževalcev odraslih? Vam je informacija, ki ste jo našli na platformi, pomagala pri vašem strokovnem delu? Ste morda dobili idejo za nov projekt ali celo našli projektnega partnerja, s katerim zdaj uspešno sodelujete?

Vabimo vas, da opišete svojo izkušnjo in nam jo posredujete!

Nacionalna podporna služba EPALE Slovenija organizira natečaj, v okviru katerega zbiramo »dobre zgodbe«, izkušnje uporabnikov s platformo EPALE, ki so pripomogle k ozaveščenosti, informiranosti, razvoju ideje, projekta, izobraževalca ali organizacije, ki deluje v IO.

Vabimo vas, da na kratko opišete pozitivno izkušnjo z uporabo platforme, ki temelji na vaši lastni uporabniški izkušnji, pri tem pa naj vam bodo v pomoč naslednje tri iztočnice:

  • Kako in zakaj uporabljate EPALE?
  • Katere funkcije uporabljate (npr. objava prispevkov v kategoriji novica, spletni dnevnik, vir ali dogodek, uporaba iskalnika projektnih partnerjev, sodelovanje v zaprtih delovnih skupinah, iskanje novic in branje prispevkov drugih avtorjev, komentiranje prispevkov …) in kaj bi si morda še želeli videti na EPALE (npr. nove tematike, možnost sodelovanja v e-izobraževanjih …)?
  • Kako sami kot izobraževalec/- ka odraslih vidite prednosti uporabe platforme ter kako vas platforma podpira pri vašem profesionalnem delu in razvoju?

Med vsemi poslanimi prispevki bo Nacionalna podporna služba EPALE Slovenija izbrala najzanimivejše zgodbe in jih nagradila.

Oddajte jih do petka, 29. 3., preko spletnega obrazca na tej povezavi.

Vabljeni k sodelovanju!

Maruša Bajt  (marusa.bajt@cmepius.si), CMEPIUS