Izkoristite priložnost za nasvet o izobraževanju med 16. Dnevi svetovalnih središč za informiranje in izobraževanje odraslih (Središča ISIO), ki bodo letos po vsej Sloveniji potekali med 23. in 25. septembrom.

Z dogodki v teh treh dneh želimo povečati prepoznavnost središč ISIO v lokalnem okolju in odraslim predstaviti možnosti svetovanja in podpore, ki jih središča ponujajo.

V času Dnevov bodo vsa središča izpeljala različne dogodke na različnih javnih mestih, kjer so informacije dosegljive čim več odraslim. Pripravila bodo dneve odprtih vrat, delavnice in predavanja.

S središči ISIO pripravljamo še skupni časopis Info ISIO 2020/2021, v katerem bodo predstavljene različne možnosti formalnega in neformalnega učenja in izobraževanja, svetovalna podpora, ki jo odrasli v središčih lahko dobijo, možnosti sofinanciranja izobraževanja ter zgodbe svetovancev.

Spremljajte spletno stran ISIO, kjer bodo sproti objavljene novice, v sredini septembra pa tudi seznam vseh dogodkov, ki jih središča ISIO v Dnevih pripravljajo za odrasle.

Mateja Pečar (mateja.pecar@acs.si), ACS