Na platformi EPALE lahko tudi v tem času preberete marsikaj zanimivega. Poleg dodatnih informacij k javnemu posvetu o individualnih učnih računih in prihajajoči spletni razpravi EPALE o medijski pismenosti, so na voljo tudi novi prispevki, ki so nastali kot plod sodelovanja članov skupnosti EPLAE v projektih Erasmus+. Tako vas vabimo k branju zapisa o socialnem podjetništvu za osebe s posebnimi potrebami, ki je nastal kot rezultat sodelovanja partnerjev iz Slovenije, Cipra, Grčije in Avstrije v projektu Erasmus+ Entre4all – podjetništvo za vse! Več lahko preberete tudi o projektu Erasmus+ Remake the story, v katerem bodo partnerji raziskovali moč rekonstrukcije zgodbe ter njen prispevek za boljše življenje žensk po prestajanju kazni zapora. V okviru projekta načrtujejo tudi pripravo priročnika in razstave. Oba bosta objavljena na strani projekta.

EPALE že od nekdaj hodi z roko v roki s projekti Erasmus+. Prenovljena spletna stran EPALE prav zato med drugim ponuja prostor Erasmus+, ki je namenjen zlasti projektom v KA1 in KA2. Koordinatorji projektov in njihovi partnerji ga lahko uporabljajo za vodenje in razširjanje rezultatov. Objavljajo namreč lahko zasebno, le za člane projektne skupine, ali pa javno in dostopno za vse obiskovalce EPALE. Namen prostora Erasmus+ je prispevati k uresničevanju kombiniranih projektnih mobilnosti in sodelovanju, predvsem z virtualnim povezovanjem, ki mu bodo sledila fizična srečanja.

Obiščite novo spletno stran EPALE in z nami soustvarjajte njene vsebine, registrirajte se ali prijavite v svoj uporabniški račun, izberite ustrezno kategorijo (novica, spletni dnevnik, vir ali dogodek) ter predlagajte novo vsebino za objavo!

Špela Močilnikar (spela.mocilnikar@cmepius.si), CMEPIUS

Skip to content