Jeseni izobraževanje in učenje zopet stopita v ospredje zanimanja splošne javnosti. Iskanje primernega izvajalca ali programa, ki nas zanima, pa ni vedno enostavno. Pri iskanju po spletu pogosto naletimo na težavo, kako iz množice zadetkov, ki nam jih ponudi brskalnik, izluščiti tisto pravo informacijo, ki jo iščemo. Zato so aktualni podatki, zbrani na enem spletnem mestu, lahko v veliko pomoč.

Prihranite čas in se seznanite z najbolj aktualno in pregledno ponudbo izobraževanj na enem mestu

Na portalu Kam po znanje smo na enem mestu zbrali in objavili ponudbo številnih šol, ljudskih univerz, društev, zavodov, knjižnic, muzejev in galerij ter drugih ponudnikov izobraževanja za odrasle v novem šolskem letu 2021/2022.

Že z nekaj kliki boste na enostaven način našli izobraževalni program, tečaj, delavnico ali predavanje, ki vas zanima, ter stopili v stik z izvajalcem izobraževanja.

Objavljena ponudba izobraževanj se iz dneva v dan spreminja in povečuje. Na voljo je že preko 2.630 programov izobraževanja in učenja, ponudba pa se dnevno dopolnjuje.

Poleg ponudbe različnih izobraževalnih ustanov na portalu najdete tudi druge informacije o možnostih izobraževanja in učenja ter poteh do brezplačne svetovalne pomoči. Lahko si ogledate navdihujoče zgodbe posameznikov, ki jim je izobraževanje in učenje odprlo nove priložnosti v življenju. Njihovi primeri vas bodo navdušili in opogumili za pridobitev novih znanj in spretnosti.

Želite, da vaša izobraževanja obišče več ljudi?

Ste izvajalec izobraževanja za odrasle in želite pridobiti več udeležencev na svojih izobraževanjih? Povečajte si možnost, da vas iskalci učnih priložnosti najdejo. Pridružite se najbolj prepoznanim in iskanim izobraževalcem odraslih iz vse Slovenije. Registrirajte se na portal Kam po znanje, vpišite programe formalnega izobraževanja ali neformalnega učenja ter se tako brezplačno predstavite najširši javnosti.

Vsebine na portalu kreirate skupaj z nami

Obveščajte nas o aktualnih dogodkih v izobraževanju odraslih na lokalni ravni ter nam pošljite kratke videoizjave udeležencev vaših izobraževanj, da jih vključimo v portal.

Portal Kam po znanje je namenjen tudi vam, svetovalci v središčih ISIO in SSU. Izobraževalna ponudba, zbrana na enem mestu, vam bo v pomoč pri informiranju in svetovanju posameznikom pri izbiri ustreznega izobraževalnega programa, tečaja ali usposabljanja.

Poleg informacij o ponudbi izobraževanja in učenja boste izobraževalci odraslih na portalu našli tudi informacije o možnostih nadgrajevanja svojega strokovnega znanja ter novice o aktualnem dogajanju v izobraževanju odraslih.

Erika Brenk (erika.brenk@acs.si), ACS