V aprilu je platforma EPALE dopolnila tri leta. Tako za nas kot za celotno skupnost so bila to razburljiva leta, saj je število članov z začetnih nekaj sto naraslo na več kot 37.000 registriranih uporabnikov. Platfomo lahko spremljamo v 24 uradnih jezikih evropske skupnosti, njene vsebine pa poleg skupnosti uporabnikov pripravljajo sodelavci 36 nacionalnih podpornih služb iz vse Evrope.

Kaj so o platformi EPALE, kjer se srečujejo strokovnjaki s področja IO, povedali njeni uporabniki, si lahko preberete na naslovni strani, ki je posvečena tretji obletnici platforme EPALE.

Bi se želeli tudi vi pridružiti skupnosti izobraževalcev odraslih in tako dostopati do vseh vsebin in možnosti, ki jih platforma ponuja? Brezplačno in enostavno lahko preko te povezave ustvarite svoj uporabniški račun.

Ne nazadnje pa bi se ob tretji obletnici platforme radi zahvalili tudi registriranim uporabnikom iz Sloveniji – več kot 400 vas je! Hvala vam, da skupaj z nami soustvarjate zanimive vsebine, se udeležujete naših dogodkov in aktivnosti ter prispevate k večji prepoznavnosti EPALE med strokovnjaki s področja IO v Sloveniji.

Člani Nacionalne podporne službe EPALE Slovenija obljubljamo, da se bomo še naprej trudili, da bo EPALE spletno mesto aktualnih in zanimivih informacij.

Maruša Bajt (marusa.bajt@cmepius.si), CMEPIUS