Dobrodošli v videokastu HitRa znanja. Pripravljamo ga Cene Štupar – CILJ, ZLUS in Kadrovska družba Trenkwalder. Naši zaposleni so dnevno v stiku z različnimi organizacijami, njihovimi direktorji, vodji kadrovskih služb in zaposlenimi. Zato želimo ponuditi vpogled v trenutno dogajanje na trgu dela in predstaviti različne kadrovske trende, ki jih dnevno srečujemo v praksi pri našem delu. Nasveti strokovnjakov so torej aktualni in iz prve roke. Poslušate nas lahko tudi v živo in postavite vprašanje. V 45 minutah s sogovorniki predstavimo ključne aktualne trende na trgu dela. Posnamemo približno eno epizodo mesečno, c našem arhivu jih je že pet.

Dostop do knjižnice videokastov najdete na naši spletni strani v kategoriji Videokast/podkast. Vodje in zaposleni v organizacijah lahko v njih najdejo nasvete za lažje vodenje in delovanje. Rdečo nit sem s sogovorniki lovila okrog zanimivih tem.

6. epizoda je bila v živo na sporedu 17. maja ob 10. uri. Zaradi izjemnega zanimanja smo se tudi tokrat vrteli okrog plač, plačnega sistema, nagrajevanja in bonusov. Gostili smo Damjano Ocvirk, vodjo prodaje v Trenkwalderju, in Matjaža Butaro, direktorja upravljanja potenciala v Big Bangu. Tudi ta epizoda bo kmalu na voljo v vaši aplikaciji za podkaste, kjer se lahko na HitRa znanja naročite..

Sanda Jerman (sanda.jerman@cene-stupar.si), Cene Štupar – CILJ